Blogger tarafından desteklenmektedir.

Random post



Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir. (Honore de Balzac)

Another Test Footer

21 Temmuz 2014 Pazartesi

Enginbilgi Hakkında

Yazan: Veysel Bingöl  |  Yorum yok

Bir işte başarılı olmanın bazı yolları vardır, bunlar o işe başladıktan sonra sizi başarıya ulaştıracak çok önemli kriterlerdir ama bunlardan önce düşünmeniz gereken, iki önemli 'madde' vardır. Başarıya ulaştırma da en bilinen ve işe yarayan yöntemler kullanılsa bile, o işe başlamadan önce bu iki maddeye yeterince önem verilmemesi, işin çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanmasına yol açar.

Bu maddelerden ilki yapacağınız işin daha önce ya hiç yapılmamış olması, ya da çok az yapılmasıdır. Böylelikle işinizde çok başarılı olmasınız bile alternatifsiz olmanız, tercih edilmenize sebep olacaktır.

Biz bu işe giriştiğimizde alternatifsiz değildik, sanal ortamda 'bilgi' ile alakalı yüzlerce, belki binlerce kaynak vardı. Ünlü düşünür, bilim adamı, filozof ve aynı zamanda arama motoru olan Google'a 'bilgi' yazıp arattığımızda karşımıza 67.400.000 sonuç çıkıyor, çok sıfır olduğu için bir de yazıyla yazayım, tamıtamına altmış-yedi-milyon-dört-yüz-bin :) Peki ikinci madde ne?

İkinci madde aynı zamanda bizim bu işe girişme sebebimiz, o da; farklı olmak. Yani yapacağınız işte ya alternatifsiz olacaksınız, ya da diğerlerinden farklı.

Önsöz'ümüzde bilgiyi, ne işe yaradığını, neden önemli olduğunu kısaca özetlemiştik. Zengin bilgi kaynağı sloganıyla yola çıkan, bilgiyi en eğlenceli bir şekilde sizlere aktarmayı amaç edinen enginbilgi olarak en büyük kozumuz farklı olmak. Amacımız ansiklopedik ve sıkıcı bilgiler vermek yerine, doğru bilgileri eğlenceli bir şekilde sunmak. Toplum olarak en büyük eksikliklerimizden birisi de az okumak, az okuyoruz çünkü çok çabuk sıkılıyoruz.

Amacımız, az önce de belirttiğimiz gibi, bilgiyi en eğlenceli şekilde sizlere ulaştırmak, okurken hem eğlenmenizi hem de öğrenmenizi sağlamak.

Bu yolda en büyük destekçimiz tabiki sizlersiniz. Sitemizi veya beğendiğiniz yayınları sosyal medyada paylaşarak daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Zengin bilgi kaynağı, bilgiye ulaşmanın en eğlenceli yolu.

Veysel B.

18:37:00 Paylaş:
bilgi Veysel B.

'Bilgi paylaştıkça çoğalır.' Takip ettiğiniz yayınları sosyal medyada paylaşıp daha çok kişiye duyurabilirsiniz. - Takip Edin

0 yorum:

Haberiniz olsun
Adresinizi girin, en güncel bilgiler e-postanıza gelsin...

Deliver via FeedBurner

Wikipedia HIZLI ERİŞİM

Arama sonuçları

TELİF HAKKI

Telif hakkı ihlali bulunduğunu düşündüğünüz içerikleri, iletişim bölümünden tarafımıza bildirebilirsiniz. İhlal tespit edilen yayınlar hakkında gereğini yapacağımızı taahhüt ederiz.

ENGİNBİLGİ

Yayınlardaki italik ve altı çizili yazılar şahsıma ait olmakla beraber, geri kalan bilgiler literatürde doğru olarak kabul edilen genel ansiklopedik bilgilerdir, yani ödevleriniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
© 2014 Zengin Bilgi Kaynağı. Sponsor Blogger
back to top